Doorgaan naar inhoud

cloud
No cure, no pay

Meld je kosteloos aan en betaal alleen bij verkoop.

Vergroot je bereik

door zichtbaar te worden in onze app.

Gemakkelijk uploaden

via CSV, Shopify sync of handmatig.

In 3 stappen live

Hoe het werkt
Meld je aan als leverancier

Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Upload je producten

Krijg toegang tot je eigen dashboard en upload producten handmatig, via CSV of via Shopify import.

Verkoop je producten

Verzend bestellingen en krijg maandelijks betaald via Mollie.

*Elke leverancier wordt eerst beoordeeld, voordat deze live komt

cloud
cloud
cloud

Reviews

Sluit je aan bij onze partners! 🔥

cloud

Klaar om te groeien?

Meld je dan aan als leverancier en krijg toegang tot je eigen dashboard.
cloud

FAQ

Wat zijn de voordelen voor mij als leverancier?

Wij integreren onze leveranciers in onze app, die zichtbaar is in de Shopify App Store en Prestashop AddOn Store. Resellers kunnen jullie producten vervolgens importeren en koppelen aan hun Shopify-, of Prestashop webshop.

Op het moment dat een product van jullie besteld wordt op een webshop van één van de resellers, wordt dat direct zichtbaar voor jullie in het dashboard.

Naast dat jullie potentiële resellers kunnen aanbieden onze app te gebruiken om jullie producten geautomatiseerd te verkopen, zorgen wij er ook voor dat jullie zichtbaar worden voor al onze huidige gebruikers.

Wij sturen een mail met informatie over jullie, als nieuwe supplier, naar onze huidige gebruikers. Daarnaast krijgen jullie een eigen pagina op onze website en in onze app.

Wat is de Shopify Sync?

Heb je al een Shopify webshop? Dan kun je heel gemakkelijk gebruik maken van onze Shopify sync. Dit betekend dat je in een paar klikken de producten importeert die je via GOGETTERS wilt verkopen. En wanneer een dropshipper een product van jou verkoopt, dan komt er netjes een order te staan in jouw Shopify dashboard. Zo hoef je alleen maar je Shopify dashboard in de gaten te houden en je shop eenmalig te koppelen. Hoe makkelijk wil je het hebben!

Wat kost het om aangesloten te worden?

Niks! Wij integreren je graag kosteloos. Er worden enkel kosten in rekening gebracht als jouw producten besteld worden. No cure, no pay dus!

De kosten die in rekening gebracht worden bij een bestelling, bedragen 5% exclusief BTW van jouw verkoopprijs aan de webshop (de inkoopprijs voor de webshop).

Hoe krijg ik betaald voor mijn producten?

Zodra een product of meerdere producten van jou besteld worden bij een reseller, krijgt de reseller direct een e-mail dat er een product is besteld en dat deze betaald moet worden. De reseller betaald via onze app.

Zodra de reseller betaald heeft, krijg jij als supplier een e-mail van ons dat de bestelde producten betaald zijn door de reseller. De adresgegevens van de eindklant worden na de betaling van de reseller zichtbaar in jouw dashboard, en jij kunt z.s.m. gaan verzenden naar de eindklant.

Je hoeft niet te wachten op uitbetaling. Iedere transactie krijg je direct gestort. Wij versturen iedere maand een duidelijk overzicht van alle transacties die hebben plaatsgevonden.

Hoe kunnen resellers mijn producten importeren?

Onze aangesloten resellers kunnen de producten die jullie geüpload hebben, heel gemakkelijk importeren naar hun webshop via onze app.

Resellers kunnen jullie als leverancier activeren, om vervolgens toegang te krijgen tot de producten die jullie geüpload hebben.

Ieder product kan individueel met een paar klikken op de knop geïmporteerd worden. Resellers kunnen meerdere leveranciers activeren.

Waar moet ik aan voldoen om supplier te worden?

Er zijn enkele voorwaarden die wij hanteren om supplier te worden in onze app. Deze worden altijd in overleg beoordeeld. In grote lijnen zijn deze voorwaarden als volgt:

- De supplier moet voldoende voorraad hebben van de producten die zij uploaden.

- Er moet voldoende marge zitten op de producten die de supplier upload.

- De supplier moet in staat zijn om het product of de producten binnen 24 uur na betaling te kunnen verzenden.

- De supplier moet over een Mollie-account beschikken.