integraties

Integratie met je favoriete
e-commerce platforms

Dropship met Europese leveranciers met het platform dat je voorkeur heeft.

GRATIS
versie beschikbaar

Shopify

zie tarieven

WooCommerce

zie tarieven

Prestashop

zie tarieven

Veelgestelde vragen

Wat is een integrated supplier?

Met een integrated supplier geniet je van alle geautomatiseerde voordelen die onze app te bieden heeft, inclusief een integratie met jouw account bij de door jou gekozen leverancier. Let op dat je hier dus wel een account bij de leverancier nodig hebt. Die vraag je gemakkelijk aan bij jouw gewenste leverancier.
De betaling van producten gaat via jouw account bij de leverancier. Dat is vaak door middel van automatische incasso.

Werkt de app op alle platforms precies hetzelfde?

Ja, onze dropshipping app werkt voor elk platform precies hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je bij Prestashop en WooCommerce afhankelijk bent van je eigen hosting. Bij Shopify is dit inbegrepen in je Shopify abonnement.

Hoe lang duurt het voordat de koppeling op mijn webshop staat?

In Shopify kan je de app downloaden om te starten met dropshipping. Je kunt na het downloaden direct van start. Via WooCommerce en Prestashop installeren wij de koppeling binnen 1 tot 2 werkdagen. Wij sturen jouw na je aanmelding een mail met korte instructies, zodat wij zo snel mogelijk voor je aan de slag kunnen.

Kan ik bij jullie terecht als ik nog vragen heb?

Wij hechten veel waarde aan het leveren van service en helpen je graag. Je kunt bellen en Whatsappen op 035 203 11 52 (werkdagen). Support via mail bieden wij 7 dagen per week, waarbij je binnen 24 uur of sneller reactie kunt verwachten.

Is de koppeling maandelijks opzegbaar?

Ja zeker. De koppeling is op ieder moment opzegbaar en vanaf het moment van opzeggen ontvang je geen facturen meer, mits er geen rekeningen meer openstaan. Je kunt opzeggen door te mailen naar [email protected]