Doorgaan naar inhoud

cloud

De mogelijkheden

In custom development is een hoop mogelijk. Lees wat wij voor je kunnen betekenen in custom design, app development, tag management of andere specifieke wensen waar development voor nodig is.

Custom design

Heb je een idee in je hoofd maar lukt het niet om dit te realiseren in de customizer van Shopify? Geen probleem, wij kunnen het voor je realiseren!

App development

De Shopify App Store biedt allerlei handige apps aan, maar soms kan je toch net niet vinden waar je naar op zoek bent. Dan laat je toch je eigen app bouwen? Wij maken een app die precies doet wat jij wilt!

Tag management

Data is geld waard. Daarom is Tag Management cruciaal om succesvolle online marketing campagnes te draaien. Met Tag Management zorgen wij er voor dat al jouw tags en pixels geplaatst worden op jouw website en dat deze het gedrag van het verkeer op jouw website accuraat doormeten.

Laat jouw eigen (private) app ontwikkelen

Heb je een complexe wens die je graag vervuld ziet worden? Aarzel dan niet een een bericht te sturen met je wensen.

neem contact op *Wij werken met een starttarief van 99,00 ex. btw.
cloud

Voorbeelden van
custom development

Koppelingen met (externe) systemen.

Wil jij een koppeling met jouw boekhouding, CRM-systeem of die leverancier waar je graag mee samen wilt werken, maar nog niet in onze app te vinden is? Laat het ons weten, wij helpen je graag.

Custom User Experience

De ervaring van jouw klanten op jouw webshop is cruciaal in het hebben van een succesvolle webshop. Is er iets wat je net even anders wil, maar wat apps en thema’s niet aanbieden? Met Custom User Experience kunnen wij bijvoorbeeld die ene aanpassing op je productpagina realiseren.

Bugs fixen

Zit er een kleine error in je website of werkt een pagina niet optimaal. Wij kunnen ervoor zorgen dat alles werkt naar toebehoren.

Specifieke filters laten coderen

Wil jij jouw zoek- en filterfuncties op jouw webshop gebruiksvriendelijker hebben? Dat kan!

cloud

Veelgestelde vragen

Ik heb custom development nodig. Hoe werkt dat?

Ben je op zoek naar op-maat gemaakte functies voor op je webshop in Shopify? Wij helpen je graag! Laat ons via het contactformulier weten waar je precies naar op zoek bent.

Op basis van jouw wensen en voorkeuren maken wij een inschatting hoe veel werk dat met zich mee zal brengen. Op basis van deze inschatting sturen wij je een offerte (vanaf 99,-).

Tevreden met het aanbod? Als jij akkoord bent, brengen we 50% van te voren in rekening. Zodra wij jouw wens hebben vervuld, factureren wij de tweede 50%. Simpel, toch?

Ik heb maar één kleine aanpassing nodig. Kunnen jullie daarbij helpen?

Daar kunnen wij uiteraard bij helpen! Wij werken met een starttarief van 99,-. Een kleine aanpassing is dus mogelijk vanaf 99,-!

Heb je een kleine aanpassing nodig? Laat het ons gerust weten. Wij helpen je graag!

cloud

Let’s chat

Laat ons weten wat je precies wilt, zodat de developers kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.