fbpx

OVER ONS

 

wat we doen.

Wij zijn hét bureau voor creatie van dropshipping webshops. Naast webwinkels gebaseerd op dropshipping maken wij ook webwinkels met voorraad. Kortom webdesign en dropshippen zijn onze specialiteiten.

Wij houden van een persoonlijke aanpak.

Ieder project is uniek en wij hebben daarom altijd even contact om uw wensen te bespreken. Wij denken graag mee bij het opzetten van uw online onderneming. Zo wordt de drempel nog lager om uw eigen webshop te beginnen! Heeft u na afloop nog vragen? Stel ze gerust, wij staan altijd klaar voor onze klanten! 

Wat dropshipping voor u kan betekenen.

Dropshipping maakt het mogelijk om zonder groot startkapitaal of ervaring toch een succesvol bedrijf te starten. Voor veel mensen klinkt dit aantrekkelijk, alleen weten zij niet waar ze moeten beginnen. En daarom zijn wij er. Wij zorgen voor een prachtige webshop waarmee u direct verkopen kunt gaan maken! 

Onze services.

Wij bieden een complete service. U kunt bij ons terecht voor een professioneel web-design, logo ontwerp, koppeling met Nederlandse of Europese leverancier, domein & hosting en tips bij het vinden van een leverancier. 

Ons Team Klein maar fijn

Bob

Bob

Bob krijg je aan de telefoon als je ons belt. Ga er voor zitten, want hij vindt het erg gezellig! Hij wordt blij van mensen helpen en staat altijd voor je klaar. Bob rent en vliegt alle kanten op en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.
Bodine

Bodine

Bodine is niet alleen de Crea Bea van het team, maar ook onze social media queen! Ze staat voor innovatie en kleurt heerlijk buiten de lijntjes. Een echte GOGETTER!
Wesley

Wesley

Zonder Wesley was GOGETTERS niet wat het nu is. Onze redder in nood staat dag en nacht voor ons klaar. Deze behulpzame hacker is er voor jullie op de achtergrond en zorgt ervoor dat we nooit offline zijn.
Bjorn

Bjorn

"Not all heroes were capes." Bjorn is de held achter onze koppeling en kan bijna alles automatiseren! Bjorn en Bob bellen vaker met elkaar dan een verliefd stel. En komen zo met mooie nieuwe projecten.

Wat zeggen onze klanten? 

Review van Stephan via Google Reviews

Ze maken een erge mooie site, die je gelijk kunt gebruiken. Ze hebben veel informatie en maken filmpjes om je van uitleg te voorzien. Bob heeft me in alles goed ondersteund en ik kreeg zelfs nog ‘s avonds laat antwoord van hem.

Review van Stefan via Google Reviews

Gogetters heeft ons super geholpen met het opbouwen van onze webshop. Hele goede service en snelle handelingen. Ben er heel erg blij mee!!!

Review van Cicely via Google Reviews

Word altijd erg goed geholpen bij gogetters. Als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar. laatst ook mijn logo bij ze laten ontwerpen en ben er echt super blij mee! Het is super mooi geworden en er word rekening gehouden met al je wensen !

Review van Fatima via Google Reviews

Alles was duidelijk en prettig. De intake, de werkwijze, de service en snelheid van het beantwoorden van mijn vragen. Ben geholpen met een logo en de collectie. De webshop ziet er super uit en ik ben er heel blij mee. Een verdiende 5 sterren.

Wil je ons beter leren kennen? Druk dan op de knop hieronder.