Waarom mindset belangrijk is bij dropshipping

Mindset
Het is heel belangrijk om de juiste mindset te hebben als je begint met dropshippen. Je moet dit niet zien als een snelle weg naar een miljoen (ook is het wel mogelijk!). Waarom ik dit benoem is omdat veel mensen beginnen vol enthousiasme en zodra ze niet gelijk de eerste dag verkopen hebben gemaakt teleurgesteld zijn. Dit gevoel blijft hangen en vervolgens raken ze helemaal ontmoedigd. Terwijl dit totaal niet nodig is, want vaak hebben ze een winning product en een mooie website (als hij door GOGETTERS. gemaakt is natuurlijk) met de potentie om duizenden euro’s te verdienen. Maar het resultaat blijft uit. Dit komt door kleinere factoren zoals de verkeerde doelgroep targetten, het verkeerde platform gebruiken etc etc. Blijf dus testen!

Hoe je het wél moet zien
Dropshipping is een makkelijkere manier om te beginnen met je eigen webshop. Ook brengt het veel minder risico met zich mee. En dat is fijn want in het begin zou het vooral leren en testen zijn. Bijna niemand behaald de eerste week succes. Je moet het zien als een uitdaging. En bij een uitdaging horen ook opstakels. Je kan hierbij denken aan het veel voorkomende opstakel: veel verkeer maar geen verkopen. Laat je in dit geval niet ontmoedigen maar wees nieuwschierig naar de oplossing! Bekijk je advertentie eens goed: gebruik je video of een mooie opvallende afbeelding, een call to action en bied je een speciale actie aan waardoor de potentiele koper wel snel moetenvoordat hij de actie mist (schaarste*).

Law of Action
Alle energie die je erin stopt, komt er uit! Met de juiste advertenties behaal je gegarandeerd succes. En denk eraan dropshipping heb je snel opgestart. Moet je je eens voorstellen als je een webshop van A tot Z zou runnen. Je koopt de producten in, koopt verpakkingsmateriaal, laat een webshop ontwerpen en verzend alle pakketjes vanuit huis. Maar daar boven op moet je ook nog leren hoe je succesvol kan gaan adverteren. En wat als jouw idee toch niet zo’n succes is? Dat je producten toch niet zo goed verkopen? Dan heb je duizenden euro’s geinvesteerd en veel tijd. Pff, wij moeten er niet aan denken.

Maar stel je eens voor dat je een dropshipping webshop hebt! Je laat de webshop bouwen en alle producten importeren en je kunt binnen twee weken al beginnen met het verkopen van je producten! Je hoeft je geen zorgen te maken of je genoeg verpakkingsmateriaal hebt, genoeg ruimte om alle producten op te slaan én je hoeft geen duizenden euro’s te investeren. En mocht je product niet lopen, no problemo vijf minuten later heb je de hele collectie vervangen voor potentiele winnaars! En dat kost niks!

Wat ik hiermee wil zeggen is focus je op het runnen van succesvolle advertenties óf zoek iemand die succesvol is met het adverteren van ecommerce stores. Voor de rest hoef je je niet te focussen op kleine zaken zoals hierboven. Waag de stap vandaag nog, alleen onthoud dat je de juiste mindset moet hebben voordat je begint.

Succes gegarandeerd
Ben je leergierig? En wil je meer weten over adverteren? Dan weet ik nu al dat jij succes gaat behalen!

Neem nu contact op en reserveer een plek voor jouw webshop!

*toelichting schaarste = Het creëren van schaarste is een krachtig beïnvloedingswapen om de twijfelende bezoeker op je webshop over de streep te trekken. Als een product zeldzaam is of zeldzaam wordt, dan wordt het in de beleving meer waard. Door de schaarste van je product of dienst te benadrukken, heb je de aandacht en kan je inspelen op de angst van het verlies.