fbpx

Veelgestelde vragen

Waarom gebruiken jullie Shopify in plaats van Wordpress?

Wij gebruiken Shopify omdat het populairste en meest gebruikte platform is voor e-commerce. Het is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en maakt het mogelijk om zelf nieuwe producten te testen. Je hoeft geen kennis van code te hebben om zelf foto’s, teksten en dergelijke te veranderen.

Ook heeft Shopify een heel breed scala aan plug-ins die je conversie aanzienlijk kunnen verhogen. Vaak zijn deze gratis te gebruiken. Denk hierbij aan Instagram feed, zichtbare melding als mensen iets besteld hebben (socialproof), reviews, countdown timer op de productpagina en nog veel meer! Ook heeft Shopify een app voor op je mobiel, 24/7 support en voeg je gemakkelijk social media kanalen toe aan je webshop. Een Facebook Shop is just a few clicks away. Kortom heel veel mogelijkheden! De investering bedraagd +/- €25 per maand.

Wat betekent conversie?

Conversie betekent hoeveel mensen naar je website gaan en daadwerkelijk een waardevolle handeling maken. Denk hierbij aan een inschrijving of de verkoop van een product.

Zijn 10 tot 20 producten niet te weinig?

Zeker niet! Uit ervaringen kunnen wij vertellen dat de webshops met 5 tot 20 producten de meeste omzet behalen. Te veel producten leidt de bezoeker af. Daarbij is het beter om je volledige focus op de 5 a 20 producten te leggen. Daarbovenop geeft het ook meer duidelijkheid voor de webshop eigenaar waar de focus moet gaan liggen voor de hoogste omzet.

Wat kan ik verwachten van GOGETTERS. ?

Veel! Vergelijk onze service met andere bureau’s en je zult zien dat wij de meeste opties bieden voor de beste prijs. In ons Zilver Pakket zit eigenlijk alles wat je als ondernemer nodig hebt. Een complete website die er goed uitziet op mobiel, tablets en pc. Dit noem je een responsive design: je webshop past zich automatisch aan het apparaat aan. Daar bovenop vullen wij de site met aantrekkelijke content, waardoor bezoekers vanaf dag 1 de website kunnen bezoeken! Wil je alles gelijk in een keer geregeld hebben? Kies dan voor ons Platina Pakket.

Vanaf wanneer kan ik verkopen gaan maken?

Vanaf de eerste dag dat je website geleverd wordt! Het enige wat je nog moet doen is de betaalmethodes toevoegen via Mollie. Ook hierbij helpen wij graag.

Wat is Mollie?

Mollie is een betaalprovider die het mogelijk maakt om gemakkelijk en veilig betalingen te ontvangen via iDeal, PayPal en dergelijke. Hiervoor kan je een account aanmaken op mollie.com

Kan ik contact opnemen als ik iets niet begrijp?

Wij helpen graag als je tegen problemen of kleinigheden aanloopt. Het is begrijpelijk dat een eigen webshop in het begin nog wennen is, maar naar verloop van tijd kan je alles gemakkelijk zelf. Al onze pakketten zijn voorzien van een support periode. Hierin kan je vragen stellen zoals hoe upload ik eigen foto’s, hoe verwerk ik een bestelling of hoe voeg ik betaalmethodes toe. Mocht je later tegen dingen aanlopen, zijn wij ook dagelijks bereikbaar voor hulp.

Maak ik gegarandeerd verkopen?

Het grotendeel van onze klanten behalen verkopen, maar wij kunnen helaas niet garanderen dat er verkopen gemaakt gaan worden. Een dropshipping webshop is net zoals alle andere ondernemingen. De moeite en tijd die je erin steekt zal je eruit halen. Ons doel is om iedere klant een duwtje in de goede weg te geven. Wij zorgen ervoor dat de winkel compleet is. Nu is het jouw beurt om mensen naar de webshop te trekken.

Wat gebeurd er na mijn eerste betaling?

Als wij de eerste helft van de betaling hebben ontvangen gaan wij samen kijken naar wat voor producten je wilt verkopen. Hierbij kan jezelf producten selecteren of zoeken wij de bestverkochte en gewaardeerde producten op.

Kan ik zelf de website aanpassen of foto’s toevoegen?

Absoluut. Je kunt zelf de website en producten aanpassen vanuit het Shopify dashboard. Hiervoor is geen kennis van code nodig.

Wat wordt er bedoeld met content op de website?

Content staat voor informatie. Denk hierbij aan geschreven teksten, mooie foto’s of video’s. Wij zorgen ervoor dat er hoge kwaliteit stockfoto’s op iedere webshop staan.

Is de webshop dadelijk mijn eigendom?

Jazeker! Bij ontvangst van het factuur dragen wij de webshop geheel aan je over. Dit betekend dus dat je niet vast zit aan GOGETTERS. Het is je eigen webshop en in principe heb je ons niet meer nodig.

Helpen jullie ook bij het vinden van een markt/product?

Ja, mocht je niet weten wat je wilt gaan verkopen dan bieden wij hulp aan bij het vinden van een product op te verkopen.

Heb je nog veeeeel meer vragen?

Geen enkel probleem! Plan een telefoongesprek in met een van onze medewerkers en wij nemen even graag de tijd voor je. Op deze manier weet jij precies wat je van ons kunt verwachten en kunnen wij je het beste helpen.

FAQ

Maak gebruik van deze kans

Dit is de manier om je eigen inkomen te bepalen. Wil je meer uit het leven halen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om te bespreken elke webshop bij jou past en laat ons je helpen. 

benader ons direct