Doorgaan naar inhoud

het enthousiaste team

De gouden combinatie van jonge ondernemers en ervaren specialisten helpen jouw webwinkel naar een hoger niveau.

waar wij in uitblinken

 • SHOPIFY PARTNERS.

  wij hebben ons volledig gefocust op het snelst groeiende ecommerce platform ter wereld.

 • ECOMMERCE.

  onze specialiteit is het maken en automatiseren van webwinkels.

 • COMPLETE SERVICE.

  denk aan domeinnaam, zakelijk e-mailadres, logo, groothandel koppeling etc.

 • SUPPORT.

  wij zijn altijd bereikbaar mocht je vragen hebben vooraf,tussendoor of achteraf.

focus op wat belangrijk is

Wij maken het makkelijker voor je om te dropshippen. Dit doen wij door conversie geoptimaliseerde webdesigns en automatiseringen. Dankzij onze services ben je minder tijd kwijt aan het managen van je webwinkel, zodat je de focus kunt leggen op het verkopen van de producten.

Wij zijn zelf gestart met dropshipping in combinatie met AliExpress. Dit was een enorm leerzame ervaring. Hierdoor zagen wij in wat een kansen er liggen in het verkopen van producten online. Door tijdgebrek besloten wij één van de shops te verkopen, echter kregen wij zoveel aanvragen of wij zo’n zelfde shop wilde maken. De aanvragen stroomde binnen en dit was het begin van GOGETTERS.
Later besloten wij toch dat we liever met betrouwbare Nederlandse leveranciers wilde werken. Toen zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing. Destijds konden wij niets vinden, dus toen hebben wij zelf een App ontwikkeld die alles automatiseert. Hierdoor kun jij je volledig focussen op je business, terwijl je webwinkel voor je werkt.

Al gauw kwamen wij erachter dat meer mensen tegen dit probleem aanliepen en sindsdien hebben wij de koppeling beschikbaar gemaakt voor het grote publiek. De koppeling groeide als snel uit tot een internationaal succes. Op dit moment wordt onze Shopify Groothandel koppeling gebruikt in 12 landen. Wil jij ook samenwerken met een Nederlandse leverancier? Meld je dan aan voor onze koppeling.

bekijk de koppeling >

teamwork makes the
dream work

bob

Founder & Consultant

Bob is niet je gebruikelijke consultant. Hij is kalm, eerlijk en helpt je graag. Ook is hij het brein achter de Shopify koppeling. Hij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt!

bodine

Creative Director

Bodine is de creatieve van het team. Haar specialisatie is design en innoveren. Haar creativiteit gecombineerd met de programmering skills van het team zorgen voor een verbluffend eindresultaat.

bjorn

Head developer

Bjorn is de held achter onze koppeling en kan bijna alles automatiseren! Bjorn en Bob bellen vaker met elkaar dan een verliefd stel. Bjorn heeft 20+ jaar ervaring in de e-commerce wereld.

ceder

Customer Support & Marketing Specialist

Ceder beantwoordt altijd snel en netjes de vragen van klanten. Hij komt helemaal in zijn element wanneer hij advertentie strategieën uitwerkt. Elke keer als je GOGETTERS op internet ziet, komt het door Ceder.

gaby

E-commerce manager / Junior Designer

Gaby zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast focust zij zich op het maken van resultaat gerichte ontwerpen voor onze klanten. One product stores zijn helemaal haar ding!

oleksandr

Web-Designer / Frontend Developer

Oleksandr kan je idee omzetten in realiteit. Hij werkt samen met Bodine om conversiegerichte thema's te ontwikkelen. Hij heeft 10+ jaar ervaring met het ontwikkelen van webshops in WooCommerce en Shopify.

wesley

Webhosting

Als je een webshop begint dan wil je alles z.s.m. geregeld hebben. Dankzij deze jonge ondernemer is het mogelijk om direct alles te regelen bij ons. Denk aan een domeinnaam, e-mail adres en hosting.

Ben je ondernemend, goed in adverteren, schrijven of ontwerpen? Dan ben je wellicht de perfecte match voor ons team!

stuur je cv naar [email protected] en wij nemen a.s.a.p. contact met je op.