Doorgaan naar inhoud

teamwork makes the
dream work

bob

Founder & Consultant

Bob is niet je gebruikelijke consultant. Hij is kalm, eerlijk en helpt je graag. Ook is hij het brein achter de Shopify koppeling. Hij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt!

bodine

Creative Director

Bodine is de creatieve van het team. Haar specialisatie is design en innoveren. Haar creativiteit gecombineerd met de programmering skills van het team zorgen voor een verbluffend eindresultaat.

bjorn

Head developer

Bjorn is de held achter onze koppeling en kan bijna alles automatiseren! Bjorn en Bob bellen vaker met elkaar dan een verliefd stel. Bjorn heeft 20+ jaar ervaring in de e-commerce wereld.

ceder

Customer Support & Marketing Specialist

Ceder beantwoordt altijd snel en netjes de vragen van klanten. Hij komt helemaal in zijn element wanneer hij advertentie strategieën uitwerkt. Elke keer als je GOGETTERS op internet ziet, komt het door Ceder.

gaby

E-commerce manager / Junior Designer

Gaby zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast focust zij zich op het maken van resultaat gerichte ontwerpen voor onze klanten. One product stores zijn helemaal haar ding!

oleksandr

Web-Designer / Frontend Developer

Oleksandr kan je idee omzetten in realiteit. Hij werkt samen met Bodine om conversiegerichte thema's te ontwikkelen. Hij heeft 10+ jaar ervaring met het ontwikkelen van webshops in WooCommerce en Shopify.

wesley

Webhosting

Als je een webshop begint dan wil je alles z.s.m. geregeld hebben. Dankzij deze jonge ondernemer is het mogelijk om direct alles te regelen bij ons. Denk aan een domeinnaam, e-mail adres en hosting.