Doorgaan naar inhoud

het enthousiaste team

De goude combinatie van jonge ondernemers en ervaren specialisten helpen jouw webwinkel naar the next level!

waar wij in uitblinken

 • SHOPIFY EXPERTS.

  wij hebben ons volledig gefocust op het snelst groeiende ecommerce platform ter wereld

 • ECOMMERCE.

  onze specialiteit is het maken van webwinkels.

 • COMPLETE SERVICE

  denk aan domeinnaam, zakelijk e-mailadres, logo, groothandel koppeling etc.

 • PERSOONLIJKE AANDACHT

  wij zijn altijd bereikbaar mocht je vragen hebben vooraf,tussendoor of achteraf.

onze missie

Ons doel is het om ondernemers te helpen bloeien en groeien online. Dit doen wij door onze geweldige webdesigns en automatiseringen.

Wij zijn zelf gestart met dropshipping in combinatie met AliExpress. Dit was een enorm leerzame ervaring. Hierdoor zagen wij in wat een kansen er liggen in het verkopen van producten online. Door tijdgebrek besloten wij één van de shops te verkopen, echter kregen wij zoveel aanvragen of wij zo’n zelfde shop wilde maken. De aanvragen stroomde binnen en dit was het begin van GOGETTERS.
Later besloten wij toch dat we liever met betrouwbare Nederlandse leveranciers wilde werken. Toen zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing. Helaas konden wij niets vinden, dus toen hebben wij zelf een App ontwikkeld die alles automatiseert. Hierdoor kun jij je volledig focussen op je business, terwijl je webwinkel voor je werkt.

Al gauw kwamen wij erachter dat meer mensen tegen dit probleem aanliepen en sindsdien hebben wij de koppeling beschikbaar gemaakt voor het grote publiek. De koppeling groeide als snel uit tot een internationaal succes. Op dit moment wordt onze Shopify Groothandel koppeling gebruikt in 12 landen. WOW! Wij vinden het super gaaf om zoveel mensen te kunnen helpen met hun webwinkel.

bekijk de koppeling >

teamwork makes the
dream work

bob

Founder & Consultant

Bob is niet je gebruikelijke consultant. Hij is kalm, eerlijk en helpt je graag. Ook is hij het brein achter de Groothandel koppeling. Hij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt!

bodine

Design Manager

Bodine is de creatieve van het team. Haar specialisatie is design en adverteren. Haar creativiteit gecombineerd met de programmering skills van het team zorgen voor een verbluffend eindresultaat.

bjorn

Head developer

Bjorn is de held achter onze koppeling en kan bijna alles automatiseren! Bjorn en Bob bellen vaker met elkaar dan een verliefd stel. Bjorn heeft 20+ jaar ervaring in de e-commerce wereld.

Oleksandr

Web-Designer / Frontend Developer

Oleksandr kan je idee omzetten in realiteit. Hij werkt samen met Bodine om conversiegerichte thema's te ontwikkelen. Hij heeft 10+ jaar ervaring met het ontwikkelen van webshops in WooCommerce en Shopify.

wesley

Webhosting

Als je een webshop begint dan wil je alles z.s.m. geregeld hebben. Dankzij deze jonge ondernemer is het mogelijk om direct alles te regelen bij ons. Denk aan een domeinnaam, e-mail adres en hosting.

Ben je ondernemend, goed in adverteren, schrijven of ontwerpen? Dan ben je wellicht de perfecte match voor ons team!

stuur je cv naar [email protected] en wij nemen a.s.a.p. contact met je op.